José wordt zo kwaad dat ze met haar bord gooit

José wordt zo kwaad dat ze met haar bord gooit

Nadat Baldr en José afgelopen avond bij het kampvuur een gesprek hebben gehad loopt José naar René toe. Wat heb jij tegen Baldr gezegd over die rekening? begint ze aanvallend het gesprek. Meteen komt Baldr tussenbeide en legt uit dat hij dit niet op deze manier tegen haar verteld heeft. Maar iedereen lult meteen weer zegt José. Baldr probeert José rustig en helpt haar er weer aan te herinneren om dingen los te laten. Hier is José het mee eens en zegt nogmaals tegen Baldr hoe de gesprekken met René zijn gegaan en dat ze blij is met hoe ze gehandeld heeft. Ik vind het wel raar hoe sommige verhalen hier de wereld in worden geholpen zegt Baldr over de ruzies tussen René en José terwijl hij een hap van zijn eten neemt. José reageert hier niet op en slaat haar handen voor haar ogen en begint te snikken. Lieve José, probeer het nou los te laten probeert Baldr nog een keer. José is er echter helemaal klaar mee en smijt kwaad haar bord over tafel en stormt weg. Wauw is het enige wat Baldr kan uitbrengen. Ook Mehmet weet niet zo goed wat er zojuist is gebeurd. Het bord met eten van José is kapot gevallen tegen de stoel naast hem en Mehmet staart verbaasd naar Baldr. What the f*ck joh weet hij nog uit te brengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gina at 10:35

    Weg met dat mens ze stook iedereen op zei heeft niks gedaan anderen doen het steeds ze twee personen die haar geloven dat is linda en mani dat zijn ook 2 heugellaars weg met de jankert van Utopia

  2. Ilse at 10:18

    Dat mens is echt gestoord zeg. Die moet daar weg, die maakt iedereen nog gekker dan ze al zijn! Wat een mafkees dat mens. Heeft met iedereen ruzie, hangt voortdurend het slachtoffer uit, is een pester en maar weeklagen de hele dag, brrrr! Zou dat mens niet graag in mijn buurt hebben, was haar aangevlogen met haar rare buien! Hoe oud is die kenau? Lijkt wel een puber!

  3. joke gotte at 10:16

    Dat mens moet echt naar huis ze heeft zelf niet in de gaten dat zij het zelf allemaal doet.Ze kan nergens tegen maar ze mag wel tegen de andere uitvallen en niet zo klein beetje ook .Ik heb er enkelt maar zien janken en janken ,en ze schuift elke keer de schuld naae een ander .Ze moet haar kist pakken en naar huis want de stemming wordt er zo al niet beter op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *