Een aantal bewoners zijn klaar met het onredelijke gedrag van José

Een aantal bewoners zijn klaar met het onredelijke gedrag van José

Dat José afgelopen avond haar woede en verdriet niet meer kon beheersen en haar bord wegsmeet is niemand ontgaan. Verschrikt komen Demi en Fay de keuken inlopen en vragen wat er zojuist is gebeurd. Baldr en Mehmet nog altijd beduusd, leggen het nog eens uit. Ik denk dat de emoties de overhand hebben genomen vertelt Baldr. Al het eten ligt op de grond, echt zonde reageert Fay rustig. Madilia heeft ook rumoer in de keuken gehoord en komt een kijkje nemen. Fay vertelt haar dat José ook boos op haar is om iets wat ze gezegd zou hebben. Madilia heeft het nog voor José opgenomen maar is nu ook langzamerhand klaar met haar onredelijke gedrag. Ze verspeelt al haar krediet, bij iedereen schudt Mehmet zijn hoofd. En laat weten dat hij José niet meer serieus neemt en ook Demi en Fay zijn het hier mee eens. Wat later komen ook Romy, Chipp en Cemal de keuken inlopen en snappen niet wat er met José aan de hand is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *