José heeft geen zin in de steun van Madilia

José heeft geen zin in de steun van Madilia

José is woest weggelopen van tafel nadat ze haar bord heeft weggesmeten. Huilend gaat ze op bed zitten en probeert haar tranen weg te vegen. Na een tijdje klopt Madilia op de deur van de caravan en stapt naar binnen. Donder even op joh zegt José. Ik wil even kijken hoe het met je gaat antwoordt Madilia rustig. José laat weten dat het niet goed gaat en verzoekt Madilia nogmaals om weg te gaan. Maar Madilia trekt zich hier niets van aan en gaat op bed zitten. Ze wil dat José weet dat zij altijd bij haar terechtkan. Ja dat zal wel, ik heb jou wel gehoord met anderen reageert José kwaad. Madilia vertelt vervolgens dat ze wilde opkomen voor José maar dat gelooft zij niet. Als er twee mensen lief voor je zijn en voor je opkomen zijn het Linda en ik wel probeert Madilia nog. De moeite is echter tevergeefs, José is kwaad en dat laat ze duidelijk weten. Ik ben er helemaal klaar mee, ik ben hier voor mezelf. Ik mag die kinderen geen k*ttekopen noemen en ik heb het altijd gedaan schreeuwt José huilend. Madilia probeert haar op te beuren maar José is ontroostbaar. Ze tiert maar door en komt niet tot bedaren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ilse at 12:04

    Weg ,met die krankzinnige, die moet onder behandeling van een psychiater. Wat een idioot. Zo’n oud mens en dan zich gedragen als een puber! Ze is gewoon zwaar verliefd op die René en daarom vertoon ze zulk idioot gedrag. Maar dat is toch niet normaal voor zo’n oude taart! Ze verpest daar de hele sfeer, die mafkees!

  2. M.Hoedemaekers at 10:42

    Idd. Er heeft toch wel iemand de macht om haar eruit te zetten , niet normaal dit gedrag voor een volwassen vrouw .
    ERUIT met JOSÉ Ze verpest de hele sfeer . John de Mol doe er wat aan voordat ze met borden naar de bewoners gaat gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *