Billy en Ivan willen Utopia naar een hoger plan tillen

Billy en Ivan willen Utopia naar een hoger plan tillen

De bewoners hebben een brief gehad met het nieuws dat tot en met het einde van Utopia geen bezoek en geen post meer mogen ontvangen en versturen. Dit heeft er flink ingehakt bij de groep. Lichtpuntje is dat Ivan een gelukkige mag uitkiezen die zijn of haar familie nog één keer mag ontvangen in de mini samenleving. Maar wie zal hij kiezen? Iedereen hoopt natuurlijk dat Ivan hen uitkiest maar niets is nog zeker. Ivan gaat bij iedereen langs om een praatje te maken. Zo kan hij beter een keuze maken, Ivan moet namelijk morgenmiddag al beslissen. Billy weet vrijwel zeker dat iedereen in de groep blij is dat Ivan weer terug is. Jij hebt zoveel ervaring, jij kan echt heel veel betekenen hier! En iedereen vertrouwd jou, dat zie ik gewoon spreekt Billy uit. Ivan waardeert de woorden van haar en samen bespreken ze het huidige Utopia en de toekomst van Utopia. Ik denk echt dat we met zijn tweeën een front kunnen vormen waar mensen wat aan hebben. En dat zijn we ook verplicht aan Utopia zegt Billy resoluut. Absoluut, wij moeten het gaan dragen antwoordt Ivan vast beraden aan het einde van het gesprek. Gaat het de twee lukken Utopia naar een hoger plan te tillen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *