Ivan vraagt aan Baldr of het nut heeft als zijn vrouw naar Utopia zou komen

Ivan vraagt aan Baldr of het nut heeft als zijn vrouw naar Utopia zou komen

Baldr heeft een brief van zijn vrouw gekregen waarin zij heeft aangegeven niet blij te zijn met de intieme vriendschap tussen hem en Madilia. Baldr heeft al met meerdere mensen de brief besproken maar nog niet met Ivan. En juist hij wil er graag meer over weten om een keuze te kunnen maken. Hij mag namelijk iemand gelukkig maken met een familiebezoek. Ivan geeft aan dat hij de situatie van Baldr kent en vraagt of het nut heeft dat zijn vrouw nog eenmaal op bezoek kan komen in Utopia. Baldr geeft aan dat het zijn intentie was om opnieuw met zijn vrouw te trouwen in Utopia maar dat dit door de nieuwe regeling niet meer kan. Ik gun het iedereen hier, die al langer zonder zijn familie zit dan ik. Maar ik zou wel heel graag iets willen rechtzetten wat misschien nu krom is voegt hij eraan toe. De twee praten nog een tijdje na over de inhoud van de brief en of het zin heeft dat de vrouw van Baldr naar Utopia komt. Morgen (vandaag dus) maakt Ivan zijn beslissing bekend, wie zal hij kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bep at 11:21

    Ik gun het badr wel.
    Alhoewel ik het wel vind dat hij en madi wisten waar ze mee bezig waren toch
    Hij had dit kunnen verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *