René en José beginnen de nieuwe dag weer met onenigheid

René en José beginnen de nieuwe dag weer met onenigheid

José en René staan allebei in de keuken wanneer José haar ongenoegen naar hem uit. De twee zijn al dagen met elkaar in gevecht om de kosten van het huisje van René. José heeft het gevoel dat de andere bewoners haar aanvallen om de manier waarop zij hiermee omgaat en dat spreekt ze uit tegen René. Het huisje is betaald, dus voor mij is de kous af zegt René. En voegt eraan toe dat hij alles zo privé mogelijk heeft proberen te houden maar dat ze er zelf schuld aan heeft dat de andere bewoners zich er zo mee bemoeien. Het ligt ook echt aan je eigen acties maar dat kan je niet zien op de één of andere manier gaat hij verder terwijl José alweer de keuken uit loopt. Zo privé mogelijk is niet privé snauwt José.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *