Ivan praat met zijn mede bewoners, wie heeft het meeste aan nog één keer familiebezoek?

Ivan praat met zijn mede bewoners, wie heeft het meeste aan nog één keer familiebezoek?

Gisteren hebben de bewoners te horen gekregen dat ze tot het einde van Utopia geen post meer mogen versturen en ontvangen. Daarnaast mogen ze ook geen familie meer ontvangen maar er was één uitzondering. Ivan heeft 24 uur de tijd gekregen om te bepalen wie van de bewoners nog één keer familie mag ontvangen. Een taak die hij uiterst serieus neemt. Gisteren heeft Ivan al met verschillende bewoners erover gesproken en ook vandaag praat hij met zijn mede bewoners over wie het verdient om nog eenmaal zijn of haar familie te ontvangen. Billy vertelt Ivan dat ze denkt dat Romy het bezoek heel hard nodig heeft. Voor haar is haar familie heel erg belangrijk legt ze uit. Wat later praat Ivan ook met Cemal, die aangeeft Baldr een goede keuze te vinden. Ik gun hem dat omdat hij een gezin heeft. Ik weet hoe belangrijk zijn kinderen voor hem zijn vertelt Cemal aan hem. Als laatste gaat Ivan ook nog even praten met Romy, die aangeeft dat ze het heel erg fijn zou vinden om haar moeder nog een keer te kunnen zien. Zij betekent alles voor me benadrukt ze liefdevol. Als Romy iemand anders zou moeten kiezen, hoopt ze dat Ivan voor Cemal of Billy zal gaan. En adviseert Ivan om naar zijn gevoel te luisteren. Alles wat je kiest is goed drukt ze hem op het hart. Wie gunt Ivan nog eenmaal tijd met zijn of haar familie? We gaan er vandaag achter komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *