Demi hoeft niks van Senna maar wil geen afstand van hem houden

Demi hoeft niks van Senna maar wil geen afstand van hem houden

Zowel Senna als Demi ontkent met hand en tand dat er iets tussen hen speelt, maar steeds meer bewoners vermoeden dat er toch iets speelt. Het was voor Romy een reden om gisteren Senna eens goed te ondervragen. Hoe zit het nou echt? Romy vertelt haar bevindingen aan Demi en Fay. Romy merkte dat Senna meer dan eerst in de maag zit met zijn relatie buiten de poort. Hij zei dat hij niet zo goed wist wat hij ermee aan moest vertelt ze. En laat weten dat ze het uit het gesprek ook opmaakte dat hij Demi toch wel iets interessanter vindt dan hij zegt. Iets wat niet bevorderlijk is voor zijn huidige relatie. Ik denk sowieso dat die relatie niet echt goed zit benadrukt Fay. Daar zijn ze het alle drie wel over eens. Hoewel Romy het idee heeft dat Senna misschien wel meer wil dan de goede vriendschap die hij nu heeft met Demi, vindt Demi het zelf wel prima zo. Ik heb daar helemaal geen zin in, of zo. Het is wel gezellig, maar ik hoef niks met hem benadrukt ze. Romy denkt dat mocht Demi de waarheid spreken, ze dan beter iets meer afstand kan houden van Senna om problemen te voorkomen. Demi ziet daar weinig in en denkt dat wanneer ze op dezelfde voet doorgaan er weinig aan de hand is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *