Demi en Fay stellen een voedselpakket samen om René te helpen

Demi en Fay stellen een voedselpakket samen om René te helpen

Aangezien René de kosten van het atelier volledig voor zijn rekening heeft genomen, betekent dit dat hij geen geld meer heeft voor boodschappen en andere levensbehoeften. Demi en Fay starten daarom een actie voor hun mede bewoner. René heeft voor de jaarwisseling geholpen bij de voedselbank met het samenstellen van voedselpakketten. De tweeling wil op dezelfde manier nu René steunen door een voedselpakket voor hem samen te stellen. Fay en Demi lopen samen langs alle bewoners met de vraag of ze iets kunnen missen om in het voedselpakket van René te stoppen. De actie lijkt goed te werken want de bewoners geven flink wat producten. Baldr en Mehmet slaan het verzoek van de tweeling af en vinden dat er een andere regeling voor René moet komen. Senna biedt aan een pak shag te bestellen voor René aangezien hij dat als roker ook hard nodig heeft. Demi en Fay twijfelen of ze José ook moeten vragen of ze iets wil doneren maar Chipp raadt hen dit af. Linda zegt te willen betalen voor een massage van René zodat hij hier zijn eigen boodschappen van kan betalen. Tot dusver hebben de tweeling een bakje kwark, een fles ranja, een aantal eieren, een mandarijn, een appel, een aantal bananen en een pot pindakaas voor hem verzameld. Hopelijk kan René de actie van Demi en Fay waarderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *