De gemoedstoestand van José blijft de bewoners bezighouden

De gemoedstoestand van José blijft de bewoners bezighouden

Na Romy en Demi bespreken wat later jarige Ivan en Madilia ook over José. Gisteren was niet José haar beste dag. Ze maakte ruzie met Chipp, Johan en René. Daarbij gooide ze ook nog een bord vol eten door de keuken heen. Ivan heeft een goed gesprek gevoerd met José en vertelt daarover aan Madilia. Ik heb gezegd dat ze niet alleen maar aandacht moet geven aan al het negatieve en de mensen die haar het licht in de ogen niet gunnen. Ze moet energie halen uit de mensen die om haar geven vertelt Ivan. Madilia is blij met de woorden van Ivan en zag ook dat het gesprekje José goed deed. Ze denkt dat José zich onbegrepen voelt door het grote leeftijdsverschil dat er is met veel bewoners. Wel ziet Madilia in dat José soms ook opmerkingen maakt die alleen maar olie op het vuur gooien. Het tweetal besluit er voor José te zijn en haar steun te bieden wanneer ze dat nodig heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *