Romy en Demi vinden dat José zich als een kleuter gedraagt

Romy en Demi vinden dat José zich als een kleuter gedraagt

Als Romy en Demi in de kleedruimte staan komt José al snel weer ter sprake. Het gaat zo toch niet langer met haar begint Romy het gesprek. Cemal gaat elke dag een half uurtje naar haar toe om haar op te peppen maar het helpt niets gaat ze verder. Demi is het met Romy eens en kan er niet over uit hoe José zich gedraagt. Volgens haar doet José het er gewoon om. En dan gaat ze met dat bord lopen gooien. Hoe oud ben je? voegt ze eraan toe. Ze gedraagt zich als een kleuter benadrukt ze. Het tweetal praat nog even verder over mede bewoner José en is het erover eens dat het niet helemaal goed gaat met José. Het is niet helemaal pluis besluit Romy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *