Beau is niet zo blij met het promotiefilmpje van Mehmet

Beau is niet zo blij met het promotiefilmpje van Mehmet

Mehmet en Beau zijn een “borrel wedstrijd” met elkaar aangegaan. De twee bieden allebei de een dienst aan waarbij er gezellig iemand kan komen borrelen met een van hen. Om dit te promoten hebben ze allebei een nieuw filmpje gemaakt die ze zojuist aan de groep hebben laten zien. Beau had een rustig en grappig filmpje waarin ze de kijkers oproept om met haar te komen borrelen. Mehmet richtte zich in zijn filmpje vooral met Beau en waarom de kijker niet met haar maar met hem moet komen borrelen.Na de presentatie van de filmpjes lopen Linda en Beau samen naar buiten om het te bespreken. Ik weet niet zo goed wat ik van zijn filmpje vind zegt Linda, doelend op het ietwat gemene filmpje van Mehmet. Ik ook niet. Het begon heel vriendelijk reageert Beau. Maar al gauw ging het filmpje alleen maar over Beau en dit zit de twee dwars. Ik ga het zo wel tegen hem zeggen laat Linda weten. Beau heeft ondanks het filmpje van Mehmet nog wel heel veel zin in de strijd. Ik heb er vertrouwen in sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *