Wat hield de bewoners bezig op de avond van 4 januari?

Wat hield de bewoners bezig op de avond van 4 januari?

Nadat de bewoners gezamenlijk hebben gegeten en de filmpjes van Beau en Mehmet hebben bekeken, nemen een aantal bewoners plaats op de bank. Chipp en Fay, Romy en Cemal en Demi en Senna liggen samen op een bank. Ook Johan en Billy schuiven aan in de woonkamer. Na een tijdje staat Romy op om samen met Beau de koeien te verzorgen. Bij de stal belandt Romy samen met Linda, Beau en Mehmet in een gesprek over de financiën. Binnen zet Romy dit gesprek voort maar nu met Senna. De twee hebben andere mening over de verdeelsleutel en worden het maar niet eens. Na een lange discussie besluit Romy het erbij te laten.

Johan loopt ondertussen met een camera door de loods en bedenkt wat voor grappen hij kan uithalen. In de keuken pakt hij een ei, waarmee hij op Billy afloopt. Voordat hij iets met het ei doet, zet hij de camera zo neer zodat deze goed zicht op Billy heeft. Dan sluipt hij op Billy af en slaat het ei op haar hoofd kapot. Er klinkt gegil maar gelukkig kan Billy hard om de grap lachen.Wat later zoekt Johan René op in zijn huisje. René ligt te slapen als Johan hem laat schrikken. Helaas krijgt Johan hier niet de reactie op die hij verwachtte. Slaperig vraagt René aan Johan wat hij precies aan het doen is. Stilletjes vertrekt Johan weer, op weg naar een nieuwe grap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *