Senna en Demi kunnen niet van elkaar afblijven en zoenen elkaar

Senna en Demi kunnen niet van elkaar afblijven en zoenen elkaar

Al een tijdje draaien Senna en Demi behoorlijk om elkaar heen. Een paar dagen geleden heeft Senna post gehad van zijn vriendin Mika, die hem heeft geschreven dat ze het niet langer aan kan zien en dat ze wil dat hij kiest tussen Demi en haar. Na veel twijfel heeft Senna besloten voor Utopia en daarmee voor Demi te kiezen. Afgelopen avond lagen de twee al samen op de bank en al snel komt de hele situatie weer ter sprake. Terwijl ze dicht tegen elkaar aanliggen en Demi Senna zijn hoofd kriebelt, bespreken de twee wat er de afgelopen dagen allemaal is gebeurd. Als Senna aangeeft dat hij het koud heeft, nodigt Demi hem uit om tegen haar aan te komen liggen. Al snel kruipen de twee nog dichter naar elkaar toe en gebeurt het onvermijdelijke. Demi zoent Senna en de twee beleven intieme momenten op de bank. Ruim een uur blijven de twee knuffelend en zoenend op de bank liggen, totdat ineens Fay de loods binnenkomt. Ze was wakker geworden en is op zoek gegaan naar Demi. Al snel treft ze Senna en Demi dus samen op de bank. Demi kan niet verzwijgen wat er is gebeurd en vertelt dan ook snel aan dat zij en Senna hebben gekust. Jullie zijn echt het ongemakkelijkste stel dat ik ken reageert Fay verbaasd, waarna het drietal besluit dat het tijd is om naar bed te gaan. Senna volgt de twee richting het kasteel, waar hij bij Demi in bed gaat liggen. Ik wil geen smakgeluiden horen spreekt Fay de twee nog streng toe voordat iedereen in slaap valt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *