Het centraal van 5 januari

Het centraal van 5 januari

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 5 januari terug.

De bewoners komen vroeg op deze nieuwe dag bij elkaar om van alles te bespreken.  Als iedereen is aangeschoven begint Mehmet met de financiën. De bv staat op dit moment ruim 3000 euro in de plus en alle rekeningen zijn betaald. Al snel neemt Cemal het woord, om te vertellen over de komende Utopia markt. Senna vertelt daarna dat de Foute Avond helemaal is uitverkocht. Ook vertelt hij dat er nogmaals een ouderendag aankomt, omdat het de vorige keer zo’n succes was. Daarna komt ook carnaval ter sprake. Roy Donders en Patty Brard zullen ook dit jaar weer naar Utopia komen voor een optreden. Ook Johan heeft goed nieuws. Er zijn bijna 500 kaarten verkocht voor zijn feest “Gewoon omdat het nu nog kan”.

Johan wil nog even kwijt dat het hem steekt dat het zo slecht gaat tussen René en José. Terwijl de sfeer voor de rest heel erg goed is voegt hij eraan toe. De rest van de groep vindt dit echter geen punt voor het centraal. Ik vind het onzin dat dit benoemd wordt, het is iets tussen hen reageert Cemal fel. Er ontstaat een discussie over of dit onderwerp besproken mag worden tijdens het centraal of niet. We moeten nu gewoon kappen met dit onderwerp en verdergaan benadrukt Chipp. José vertelt daarna dat zij een schilderij weg wil geven aan iemand die het niet kan betalen. Mensen kunnen mij hun verhaal mailen legt ze verder uit. Linda en zij zullen dan één iemand uitkiezen die naar Utopia mag komen met een foto, die José dan zal schilderen. Inhakend op het verhaal van José bespreekt de groep de Utopia Foundation, een onderdeel van Utopia dat zich inzet voor goede doelen. Ivan is hier nog steeds de voorzitter van en de groep bespreekt dat ze de Foundation opnieuw leven zullen inblazen.

René heeft vorige week een voorstel gedaan voor een nieuwe structuur. Daarnaast hebben ook Beau en Linda een plan gepresenteerd, waardoor er nu twee voorstellen liggen. René zou graag zien dat Ivan kritisch naar de voorstellen kijkt en er zijn mening over geeft. Ivan zegt dat hij op dit moment vooral wil observeren. Jullie ideeën liggen allemaal veel dichter bij elkaar dan jullie denken geeft hij verder aan. Ivan wil na zijn observatie een presentatie geven over welke kant hij denkt dat het op moet met Utopia.

Billy benadrukt dat het belangrijk is om voor nu wel een manier te kiezen. Zodat we weten waar we aan toe zijn voegt ze eraan toe. Ook Linda sluit zich daarbij aan. Er moet iets gebeuren, anders kan ik de financiën ook niet bijhouden gaat ze verder. De groep dwaalt al snel af en belandt in de volgende discussie, tot Beau de groep tot de orde roept. Billy valt haar bij. Wat een k*t centraal dit zucht ze. Er wordt besloten dat Linda, René, Beau en Ivan samen zullen zitten om tot een voorstel te komen. Aanstaande maandag zullen zij dit aan de groep presenteren. Vervolgens wordt er nog kort wat nagepraat over allerhande zaken. Na een vergadering van drie kwartier komt het centraal ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *