Billy is gefrustreerd omdat de groep geen knopen doorhakt

Billy is gefrustreerd omdat de groep geen knopen doorhakt

In het centraal van vandaag is de mogelijke nieuwe structuur besproken, maar wederom heeft de groep besloten de beslissing uit te stellen. Dit zit Billy behoorlijk dwars en na het centraal uit ze haar ongenoegen bij Johan. Het was een centraal van lik m’n kloten zegt ze gefrustreerd. Weet je wat het probleem is? We hakken geen knopen door gaat ze boos verder.Volgens Johan is het simpel. Alles moet 60/40 verdeeld worden. De twee raken daarover vervolgens in een discussie die Billy al snel afkapt. Ik snap je verhaal maar ik heb geen zin in een discussie benadrukt ze waarna ze wegloopt. Johan heeft er ondertussen ook nog wel wat over te zeggen. Stelletje pikkelikkers mompelt hij in zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *