Ivan en Billy willen meer structuur tijdens de centralen

Ivan en Billy willen meer structuur tijdens de centralen

Billy vond het zoals we al beschreven erg vervelend dat er tijdens het centraal wederom geen knopen zijn doorgehakt. Nadat ze haar frustraties heeft geuit bij Johan, bespreekt ze het ook nog eens met Ivan. Ze vertelt Ivan dat ze het erg vervelend vindt dat niemand knopen durft door te hakken en dat niemand iets durft te proberen. Ook Ivan is dit opgevallen. Er wordt telkens van alles bedacht maar niemand komt er meer op terug voegt hij eraan toe. De twee praten daarna over hoe ze dit kunnen oplossen. Volgens Ivan is het belangrijk dat de bewoners de afspraken die ze gemaakt hebben nakomen en daarvoor de notulen gebruiken. Ook moet er een duidelijke structuur in het centraal. En we moeten niet bang zijn om dingen te proberen vult Billy aan. Daarnaast vindt Ivan dat persoonlijke zaken niet besproken moeten worden tijdens het centraal. Dat doe je maar tijdens het eten of zo benadrukt hij. Zou het Ivan en Billy lukken de centralen weer op orde te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *