Beau en Linda vinden het raar dat iedereen Ivan zo ophemelt

Beau en Linda vinden het raar dat iedereen Ivan zo ophemelt

In het centraal van vandaag is een eventuele nieuwe structuur besproken, René heeft vorige week een nieuw voorstel ingediend maar ook Beau en Linda hebben dit een paar weken geleden al gedaan. Ivan heeft zichzelf als observator aangesteld en wil met een nieuw plan komen aanstaande maandag maar daar heeft Linda een stokje voor gestoken. Wat denk je nou gap, dat jij dit als enige gaat doen? Daarom heb ik gezegd dat we er met z’n vieren over moeten zitten zegt Linda geërgerd tegen Beau. Ivan loopt hier binnen en iedereen is halleluja reageert Beau terwijl ze haar armen spreidt. Ivan heeft voorgesteld dat alles naar de bv gaat maar daar zijn de twee het totaal niet mee eens. Zij vinden dat een aantal bewoners te veel profiteren van het feit dat zij heel hard werken. Ik vind het raar dat iedereen als een hondje achter Ivan aanloopt. Wij proberen al maanden om iedereen van de bank te krijgen en nu Ivan er is wil iedereen ineens hard werken vervolgd Linda verbaasd. René komt niet veel later bij Linda en Beau staan en vindt dat Ivan een kans moet krijgen. Hij heeft al zo veel ervaring en weet echt waar hij over praat benadrukt hij. Beau en Linda weten het op hun beurt nog niet zo zeker omdat Ivan ook in een andere groep heeft gewoond. Het is gewoon anders nu en dat vereist een andere kijk eindigt Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *