Senna is in tranen door het bezoek van zijn ex Mika

Senna is in tranen door het bezoek van zijn ex Mika

Na het onverwachte bezoek van Mika aan het hek trekt Senna zich terug in de bistro. Daar vecht hij tegen zijn tranen, zonder succes. Terwijl zijn ogen zich vullen met tranen komen Johan en Baldr kijken hoe het met hem gaat. Huilend vertelt Senna wat er volgens hem zojuist is gebeurd. Ze zegt dat het goed is dat het klaar is legt hij uit. En ze zal als maatje op me wachten gaat hij verder. Baldr en Johan tonen begrip voor Mika. Respect voor die meid zucht Baldr. Hier is ook Senna het mee eens. Maar het ging niet meer en dat gaf ze ook aan voegt hij er snikkend aan toe. Volgens Johan hoeft dit niet het einde voor zijn relatie te betekenen maar Senna weet het op zijn beurt niet. Ik hoop dat we vrienden kunnen blijven benadrukt hij. Maar ik moet mijn gevoel volgen en dat voelt als een hele opluchting rondt hij af. Hoe het nu verder gaat met het liefdesleven van Senna, dat is nog even afwachten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *