Demi is van slag door het bezoek van Senna zijn ex Mika

Demi is van slag door het bezoek van Senna zijn ex Mika

Terwijl Senna aan het hek met Mika aan het praten is, gaan de andere bewoners naar binnen. Demi is een beetje van slag dat de ex-vriendin van Senna ineens voor het hek stond. Ze laat aan Fay weten dat het nu pas binnenkomt wat er allemaal is gebeurd. Ze is benieuwd wat er besproken wordt. Ik hoor het zo wel van Senna vervolgd ze vol overtuiging tegen Fay en Romy. Een beetje bezorgd laat ze nog weten dat ze het gevoel heeft dat Senna Mika terug neemt zodra hij haar verdriet ziet. Romy stelt haar gerust en legt uit dat het echt over lijkt te zijn tussen de twee. Na het gesprek aan het hek, besluiten Demi en Senna even over het Utopia terrein te wandelen. De andere bewoners hebben inmiddels ontdekt dat de twee hebben gezoend en Demi en Senna zijn er duidelijk door geschrokken. De twee praten na over Senna zijn gesprek met Mika en geven elkaar daarna een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *