Senna breekt door al het gedoe met zijn ex Mika

Senna breekt door al het gedoe met zijn ex Mika

De ouders en ex vriendin van Senna zijn bij het hek langs gekomen. Dit heeft voor de nodige indrukken gezorgd bij Senna. Aan Billy vertelt Senna een tikkeltje somber hoe het gesprek met zijn ouders en ex Mika is gegaan. Eerst zag ik mijn moeder en kon ik geen woord uitbrengen begint hij. Ze zei volg je gevoel legt hij verder uit. Billy vraagt vervolgens wat Mika tegen hem heeft gezegd. Doe wat je juiste gevoel is, ik zal je altijd steunen en over vijf maanden ben ik gewoon je maatje thuis antwoordt hij. Als Billy een arm om hem heen slaat breekt Senna en begint te huilen. Sen, je moet dit niet opgeven. Niet voor een f*cking fling hier zegt Billy zacht. Senna laat op zijn beurt weten dat het gevoel er niet meer is. Billy vindt het dan een ander verhaal maar wil wel kwijt dat ze respect heeft voor Mika. Ik vind het super knap van haar. Ik heb haar zo hoog zitten, echt zo’n volwassen reactie gaat ze verder. Madilia die er ook bij is komen staan, vindt deze actie getuigen van het feit dat Mika heel veel van Senna houdt. Ja dat is wederzijds ook wel zo antwoordt Senna maar je hebt houden van in een relatie of gewoon houden van vriendschap legt Senna uit. Zal Senna zich kunnen herpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *