Demi vindt dat Billy loopt te stoken tussen haar en Romy

Demi vindt dat Billy loopt te stoken tussen haar en Romy

Nu de bewoners weten van de zoen tussen Demi en Senna, voelt Demi zich schuldig dat ze het niet zelf aan Romy heeft verteld. Demi en Fay besluiten het gesprek aan te gaan met hun mede bewoner in haar caravan. Romy laat weten dat Billy al opgemerkt had dat het vervelend is dat Demi het niet zelf aan Romy had verteld. Als ze dit hoort wordt Demi boos. Sorry maar daar moet ze mee ophouden. Zij wil jou altijd tegen ons opstoken vervolgd ze kwaad. Fay knikt en ook zij moet toegeven dat Billy altijd Romy probeert op te stoken. Trap er niet in zucht Demi. En laat weten dat ze woest is op Billy want volgens haar is dit vaker gebeurd. Ze moet haar mond houden. Als jij iets niet oké vindt, dan kan je dat zelf zeggen gaat ze verder. Romy benadrukt dat ze niet boos is omdat Demi het niet aan haar heeft verteld maar toch vindt ze het een beetje jammer. Demi antwoordt dat ze er geen groot ding van wilde maken. En legt aan Romy uit dat ze zich rot voelt tegenover Mika en in de war is over de hele situatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *