Baldr is tot ergernis van een aantal bewoners gestopt met de boodschappen

Baldr is tot ergernis van een aantal bewoners gestopt met de boodschappen

Baldr heeft zijn boodschappen taak alweer naast zich neergelegd. Tot verbazing van Linda, Beau en Billy. Hoe is het mogelijk dat hij nu al van de boodschappen gaat vraagt Billy zich af. Linda en Beau snappen er ook weinig van maar staan er niet van te kijken. In de ogen van Billy getuigt het niet van veel doorzettingsvermogen. Lin, jij en Madi hebben het maanden voor hem gedaan en hij stopt er alweer mee vervolgd Billy vol verbazing. Hoe durf je zo snel te stoppen?! voegt ze eraan toe. Niet veel verderop bespreken Romy en de tweeling ook het stoppen van Baldr met de boodschappen. Demi vertelt Romy over het geklaag van Baldr die ze oppikte over dat hij moeite had een menu samen te stellen en geen zin had achter iedereen zijn lijstje aan te gaan. Romy denkt dat Baldr het allemaal veel te zwaar opneemt en gewoon chill moet doen. Wie gaat de boodschappen nu doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Els at 13:19

    Ik vind hem een waardeloze vent, ik had veel meer achter hem gezocht voor de samenleving hij is ook een meeloper, Linda, Billy, madilia hebben gelijk hij kan ook vragen hoe hun het hebben gedaan met de boodschappen, ik vind hem een nietsnut die de hele dag op de bank hangt zoals Jeroen altijd zei weg ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *