Wat hield de bewoners bezig op de avond van 5 januari?

Wat hield de bewoners bezig op de avond van 5 januari?

De zoen van Senna en Demi en het daaropvolgende bezoek van Senna’s ex vriendin Mika was uiteraard het gesprek van de dag in Utopia. Na alle commotie keerde de rust afgelopen avond weer enigszins terug. De groep eet niet allemaal gezamenlijk, sommigen kiezen voor een iets intiemer etentje. Zo trekken Cemal en Romy zich terug in hun caravan, samen met Ivan. Het drietal eet kebab en praat voornamelijk over Utopia. Ideeën worden gedeeld en verhalen uitgewisseld. Billy is na het avondeten op boevenpad en wil Johan terugpakken. Johan heeft eergisteren een ei op haar hoofd kapotgeslagen en is uit op wraak. Voor Billy is het oog om oog, ei om ei. Zachtjes sluipt ze achter de banken langs en slaat het ei helemaal kapot op Johan zijn hoofd. Eén nadeel, Romy wordt ook bedolven onder het eigeel. Billy maakt snel haar excuses en alles is weer goed. Het is dus over het algemeen een rustige avond in Utopia vol harmonie en gezelligheid. Wat zal de nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *