De laatste uren van Naomi in Utopia

De laatste uren van Naomi in Utopia

Naomi moet vanmiddag Utopia verlaten en zoals we al schreven wil ze daar eignelijk zo snel mogelijk vanaf zijn. Ze heeft nog een aantal uren te gaan en sliep vannacht met de dames samen. Toen de ochtend weer aanbrak en een nieuwe Utopia dag begon rolde er bij Gabriëlle een traantje. Ze lijkt er nogal wat last van te hebben. Naomi is vervolgens opgestaan om samen met Ivan de koeien voor de allerlaatste keer te doen. Voordat de twee aan het werk gaan wordt er nog even geknuffeld en pinkt Naomi een traantje weg. Na het harde werken bij de dieren gaat ze terug richting de loods. Wat een drama zegt ze tegen Gabriëlle, doelend op de stilte in de loods. Ik hoop dat de rest ook snel wakker wordt zodat het minder stil is. Ik heb het gevoel dat ik zit te wachten tot ik naar huis moet en dat vind ik het ergst. Ik wil het liever achter de rug hebben zucht ze. Vanavond ben ik gewoon thuis zegt ze enigszins verward…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *