Naomi wil snel naar huis

Naomi wil snel naar huis

Naomi heeft gisteren te horen gekregen dat ze naar huis moet. Ivan heeft haar namelijk als “opdracht” naar huis moeten sturen. Naomi heeft zich er inmiddels redelijk bij neergelegd, het besef komt ook steeds meer en ze wil eigenlijk snel naar huis.

Gisterenavond ging Naomi bij Gabriëlle op de bank zitten en legde haar hoofd op haar schouder. Ik wil gewoon dat het moment nu daar is. Ik wil gewoon blij zijn zegt Naomi. Gabriëlle snapt niet waarom ze dan niet blij is. Je moet het gewoon even de tijd geven denk ik, normaal heb je een aanloop en nu is het plotseling voegt ze eraan toe. Maar op dit soort momenten haat ik Utopia gaat ze verder. En Naomi is het daar ook wel mee eens. Maar geeft ze toe,  ik denk dat als ik morgen thuis ben, ik wel blij ben. En Gabriëlle denkt op haar beurt dat Naomi het daar goed kan laten bezinken. Misschien ga je keihard huilen in je eigen bed. Je zult wel moeten wennen denk ik, aan je nieuwe leven buiten aldus Gabriëlle. Naomi kan helemaal niet goed tegen heftige veranderingen. Ik denk niet dat het heel erg heftig veranderd is, omdat ik hier heb gezeten. Ik zal gewoon weer moeten wennen. Wat later op de avond ging de muziek aan, werd er een klein afscheidsfeestje gevierd waar Naomi gelukkig met een lach op haar gezicht te zien was…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:08

    Ik heb wel het idee dat het in opdracht is. Ze wilde allang naar huis. Nu (zgn) iets nieuws dat de utopiaan van het jaar iemand naar huis moet sturen.Ze wilde niet nog 2 mnd blijven. Dus toch mooie oplossing om met behoud van borg naar huis te kunnen zo??!!!!!!!! Maar ja het is naomi dat weten we toch onderhand wel? Zal mij benieuwen hoe het dan met wim gaat,want die zie ik echt wel binnenkort vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *