Er komen tandartsen in Utopia 2, om te kijken wie zijn tanden kan laten bleken

Er komen tandartsen in Utopia 2, om te kijken wie zijn tanden kan laten bleken

De poort gaat open en drie tandartsen betreden de mini samenleving. De tandarts legt uit dat ze eerst voor de zekerheid een controle uitvoeren, om uit te sluiten dat er geen zichtbare ernstige problemen zijn. Vandaag gaan we de afdrukken maken, vertelt de tandarts. Hij legt uit dat ze volgende week klaar zullen zijn en de bewoners dan kunnen beginnen met het bleken van hun tanden. Tijdens de controle van Joaquin vertelt de tandarts dat hij beter niet zijn tanden kan laten bleken, omdat hij twee stifttanden heeft. Joaquin moet er dus helaas vanaf zien. Brenda krijgt even later te horen dat zij een paar gaatjes in haar tanden heeft, waardoor zij helaas ook niet haar tanden kan laten bleken. De tandarts gaat bij de rest van de bewoners aan de slag met de bitjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *