Timothy, Shelley en Christel zijn de genomineerden na de nominatieronde van maart

Timothy, Shelley en Christel zijn de genomineerden na de nominatieronde van maart

De bewoners hebben zich verzameld in de silo en de stemborden staan al klaar, tijd voor de nominaties. De bewoners moeten elk drie stemmen onder elkaar verdelen. De groep is zichtbaar gespannen. Merel neemt plaats voor de groep en neemt het woord. Oké, dames en heren. Welkom begint ze. We gaan vanavond stemmen met dertien mensen in plaats van vijftien. Het gaat spannend worden! De eerste publieksstem is voor Brandon. De tweede stem, gaat uiteraard naar Timothy. De derde publieksstem is voor Franny laat Merel weten.

Christel is de eerste bewoner die haar stemmen gaat verdelen. Ze laat weten dat ze afgelopen dagen haar zwaar zijn gevallen. Ik heb geen vertrouwen meer in de meeste mensen en dat doet mij pijn vertelt ze. En laat verder weten alle drie haar stemmen aan Timothy geven, omdat hij narcistische trekjes heeft. Jij bent de zwakste schakel in dit hele gebeuren concludeert ze. Drie stemmen voor Timothy. Dan is het de beurt aan Timothy. Judgement day laat hij de groep weten. Christel, je voelt het natuurlijk al aankomen. Jij verkondigt mijn zwakke punten aan iedereen laat hij weten. Je doet eigenlijk geen k*t hier! Ik zou me kapot schamen als ik jou was. Drie stemmen op jou eindigt hij.

Hiske is aan de beurt. Ze laat weten er niet van te houden om een tactisch spel te spelen en zwakke mensen te nomineren. Is dat de ideale samenleving vraagt zij zich af. Keer op keer lieg je in mijn gezicht en ben je niet eerlijk voegt ze eraan toe. Hiske geeft haar drie stemmen aan Timothy. Ik hoop echt dat je maandag vertrekt sluit ze af. Shelley neemt daarna plaats voor de groep om haar drie stemmen te verdelen. Ze laat weten haar eerste stem aan Jessie te geven omdat hij haar volgens Shelley vaak op haar zwakke plekken pakt. De tweede stem is voor Christel. Chris, jij hebt mij de vorige stemmingen k*ttenkop genoemd en daar ben ik van geschrokken. Ze laat daarna weten dat haar laatste stem voor Timothy is. Elke keer voor de stemmingen word jij helemaal paranoïde. Ik ben het gewoon zat. Ik ben er klaar mee benadrukt ze.

Ja, jongens. Daar staan we weer begint Gerrit zijn verhaal. Tim, mijn drie stemmen gaan naar jou laat hij weten. Alles wat je aanraakt verandert in stront gaat hij verder. Ook is hij het er niet mee eens hoe hij zich profileert in de groep en hij denkt dat Franny beter af is zonder hem. Hij wil Franny graag ook de kans geven het beste te maken van haar tijd in Utopia 2 en hij denkt dat alleen lukt zonder Timothy. Tim, ik schaam me f*cking diep voor jou. Wat jij laat zien is stront. Het is voor Jens de eerste keer dat hij stemmen mag verdelen. Hij laat weten dat vanochtend zijn hele plan door de war is geschopt. En voegt eraan toe dat hij afgelopen avond zijn plan met Shelley heeft gedeeld maar dit heeft ze kennelijk doorverteld aan Timothy. Hierdoor kiest hij ervoor om zijn drie stemmen aan Shelley te geven. Oké, jongens. We mogen weer stemmen begint Adriaan. Hij gaat daarna alle bewoners langs en vertelt wat hij van hen vindt. Shelley, wat doe jij eigenlijk hier in Utopia? spreekt hij haar streng toe. Toch gaan zijn stemmen naar iemand anders. Timothy, mijn drie stemmen gaan naar jou laat Adriaan weten.

Daarna mag Jessie zijn zegje doen. Tim, als je tijd is gekomen, dan is deze gekomen. Het is echt de hoogste tijd”, laat hij weten. Hij geeft de stift aan Merel. Wat zie je er leuk uit vandaag zegt hij tegen haar. Merel heeft opnieuw een gedicht voorbereid. De laatste paar weken stel je me steeds teleur vertelt ze. Al met al zet je jezelf in Utopia neer als iemand zonder ruggengraat en daarom is het tijd dat je lekker naar huis toe gaat. Erik heeft maar een paar woorden. Aan, het, werk. Luie flikkers zegt hij terwijl hij zijn stemmen aan Jens, Mylène en Shelley geeft. Mylène is het eigenlijk wel eens met Jens. Ze geeft haar drie stemmen aan Shelley, door het voorval van vanochtend. Franny laten weten dat ze niemand naar huis wil sturen en daarom haar stemmen gaat verdelen. Ze geeft haar eerste stem aan Christel. De tweede stem geeft ze aan Hiske. Ik weet niet zo goed wat jouw doel hier is. Zie het als waarschuwing benadrukt ze. De laatste is voor Erik. Ik ben teleurgesteld in je en ik vind het jammer dat je de laatste dagen alleen nog maar op bed ligt eindigt ze haar zegje.

Ten slotte is het tijd om de stemmen te gaan tellen. Aan Merel de eer. De allerlaatste, met 20 stemmen, is Timothy. De gevarenzone, bestaan dus uit genomineerden Timothy, Shelley en Christel. Een van hen zal aanstaande maandag zijn of haar spullen moeten pakken en Utopia 2 moeten verlaten.

De eindstand:
Timothy: 19 stemmen + 1 publieksstem
Shelley: 7 stemmen
Christel: 7 stemmen

Jens: 2 stemmen
Brandon: 1 publieksstem
Franny: 1 publieksstem

Erik: 1 stem
Jessie: 1 stem
Mylène: 1 stem
Hiske: 1 stem

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 48    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 14:02

    Het is wel duidelijk Maandag Tim eruit als dit niet gebeurd dan weten we het zeker dat jullie manipulieren.Jullie zullen het wel weer niet plaatsen. dat zegt al genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *