Bas en Cemal duiken met elkaar het bad in

Bas en Cemal duiken met elkaar het bad in

Afgelopen avond gebeurde er iets wat we niet hadden verwacht. Twee mannelijke bewoners doken namelijk met elkaar het bad in. Tot grote ergenis van twee vrouwelijke bewoners.

Ramona logeert al een tijdje bij Bas in de caravan. De twee lijken van elkaars gezelschap te genieten. Maar gisteren en afgelopen avond maakte Bas, door middel van grapjes duidelijk dat hij Ramona liever niet in de caravan heeft. Ramona besluit na wat irritaties om vannacht dan ook bij Romy en Cemal in de caravan te gaan logeren. Nog wat later besluiten Cemal en Bas om samen in bad te gaan. Dit valt niet alleen bij Ramona maar ook bij Romy niet goed. Ramona denkt dat Bas dit doet om haar dwars te zitten en Romy laat weten dat ze niet wil dat Bas en Cemal, zoals ze ooit al een keer deden weer zoenen. Echter zien Bas en Cemal de lol er wel van in. Ze spreken ook nog eens af om met elkaar te slapen. We komen er ongetwijfeld nog op terug, hou de site dus in de gaten voor meer nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willem at 09:46

    Romy kan om te beginnen eerst beter zelf aan haar gedrag gaan werken. Jaloers als zij is,loopt als een klein kind door de loods te gillen. Ik vraag mijzelf af of Romy ooit volwassen zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *