Christel, Hiske en Shelley bespreken de nominaties, gaat Timothy eruit?

Christel, Hiske en Shelley bespreken de nominaties, gaat Timothy eruit?

De nominaties zijn voorbij en de bewoners praten elkaar bij. Merel pakt haar vlogcamera erbij en laat vol trots weten dat zij de nominaties heeft gepresenteerd. Ook kan ze het niet laten om haar kijkers te vertellen dat er maar liefst 20 stemmen aan Timothy zijn gegeven. Adriaan en Gerrit geven elkaar een knuffel en lijken trots te zijn op het feit dat ze beiden geen stemmen hebben gekregen. Christel en Hiske zitten samen op de bank voor de stemborden. Christel laat weten dat ze niet helemaal begrijpt waarom ze zoveel stemmen heeft gekregen. De gevarenzone bestaat uit Christel, Shelley en Timothy en Hiske laat weten dat ze hoopt dat Timothy eruit gaat. Als jij of Christel eruit gaat, dan vreet ik mijn schoen op roept ze naar Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *