Billy moet Utopia vandaag nog verlaten

Billy moet Utopia vandaag nog verlaten

Het is tijd dat er weer geëlimineerd gaat worden in Utopia. Deze week gaat de strijd tussen Billy en Fay. Beide dames werden gisteren genomineerd, nadat de bewoners advies hadden gehad van oud bewoners. Al de hele dag is de spanning voelbaar in de loods en heeft vooral Fay het moeilijk met de naderende eliminatie.  Als alle bewoners zich hebben verzameld vertelt Linda aan de groep wat er gaat gebeuren. Elke bewoner heeft een amulet, dat hij mag geven aan de inwoner waarvan hij of zij wil dat ze blijft. De bewoner met de meeste amuletten mag logischerwijs blijven, de ander moet Utopia vandaag nog verlaten.

Demi is de eerste die mag stemmen. Haar stem is natuurlijk duidelijk. Je bent mijn alles Fay zegt ze, waarna ze haar amulet bij haar zus ophangt. Romy is de volgende. En vertelt dat ze gisteren op Fay heeft gestemd, maar dat ze dit wel met haar heeft uitgesproken. Ze vindt echter dat Billy hoort in Utopia en daarom kiest zij dan ook voor haar. Maar je mag trots zijn op jezelf Fay voegt ze er aan toe. Na Romy is Linda aan de beurt. Ook zij kiest voor Billy omdat zij gisteren op Fay heeft gestemd.

De eerste man die aan de beurt is, is Cemal. Hij complimenteert beide genomineerden vrouwen met wat ze hebben bereikt in Utopia. Ik gun het Bil meer, zij staat echt voor Utopia zegt hij, voor hij zijn amulet ophangt bij Billy. Mehmet is de volgende die stemt. Hij vertelt dat het vanzelfsprekend zou zijn om op Billy te stemmen vandaag. Maar ik ben er door gisteren wel achter gekomen dat niets is wat het lijkt hier gaat hij verder. Ik ben benieuwd naar de dingen die er gaan gebeuren nadat er een reactie is ontketend gaat hij verder, waarna hij zijn stem resoluut aan Fay geeft. Ivan is de volgende. In een speech vertelt hij dat er al bijna vierenhalf jaar wordt gebouwd aan Utopia. Tot aan het begin van dit jaar. Toen wij ineens terecht kwamen in een distopie vervolgd hij rustig. Het valt hem op dat er spelletjes worden gespeeld de laatste tijd. Mijn amulet gaat vandaag naar Fay omdat zij vanaf het begin de ballen heeft getoond om te laten zien dat zij het spelletje speelt legt hij uit. Bas is de laatste. Het staat drie tegen drie en dat betekent dat Bas, wederom, de beslissende stem moet uitbrengen. Belofte maakt schuld. Deze is voor Chipp zegt hij, waarna hij zijn amulet ophangt bij Fay. De eindstand is daarmee vier stemmen voor Fay en drie voor Billy. Billy neemt het woord en vertelt rustig dat ze oké is met de beslissing. Ik heb keuzes gemaakt en daarvoor moet ik de verantwoordelijkheid nemen legt ze verder uit. Romy is ondertussen in huilen uitgebarsten en kijkt in tranen naar haar vriendin. Nadat Billy klaar is met haar praatje, valt ze haar in de armen. Billy’s laatste uren in Utopia zijn aangebroken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 84    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 17:43

    Wat een geweldig nieuws ze is eindelijk vertrokken, die hoeven we nooit meer te zien. Ik denk dat je nu ook een andere verandering gaat zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *