Komt Mehmet met een verrassing tijdens de eliminatie?

Komt Mehmet met een verrassing tijdens de eliminatie?

Al de hele dag zijn Ivan en Fay bezig met het overhalen van de andere bewoners om met de eliminatie voor Fay te kiezen. De tijd dringt en Ivan besluit zijn laatste troef in te zetten. Samen met Mehmet en Linda loopt hij naar de vide. Ivan vertelt hen dat hij gisteren er achter is gekomen dat Bas, Romy, Cemal en Billy met z’n vieren willen overblijven. Jij hoort niet bij hun lijstje voegt hij eraan toe terwijl hij Mehmet aankijkt. En laat weten dat hij en Linda een twijfelgevalletje zijn. Doe ermee wat jullie willen, deze informatie hebben jullie niet van mij benadrukt hij geheimzinnig eraan toe. Mehmet knikt en bedankt Ivan voor de informatie. Hij zegt dat hij al iets van plan is, iets grandioos. Het kan vandaag wel eens episch, legendarisch en sensationeel worden vervolgt hij veelbelovend. En vertelt verder dat Ivan zijn informatie slechts de kers op de taart is, hij heeft al een lange tijd over deze move nagedacht. Wat hij precies van plan is, laat hij niet weten. Zal Mehmet zijn stem dan toch naar Fay gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *