Ivan bespreekt met Billy de naderende eliminatie waarmee hij erg worstelt

Ivan bespreekt met Billy de naderende eliminatie waarmee hij erg worstelt

Gisteren heeft Billy stemmen gehad van Ivan en samen met Fay is zij genomineerd en zitten zij in de gevarenzone. Eerder hebben de twee dit al uitgepraat maar ook vandaag zoeken ze elkaar op om het te hebben over de eliminatie. Ivan geeft aan heel erg te worstelen met zijn verstand en zijn gevoel. Mijn ratio zegt iets anders dan mijn gevoel legt hij haar uit. Ook Billy geeft aan het moeilijk te hebben met de finale. Ze heeft heel lang willen ontkennen dat er spelletjes worden gespeeld en dat tactiek een rol speelt maar naar eigen zeggen kan ze daar nu niet meer onderuit. Voor haar is er wel één ding zeker en dat is dat ze in de finale wil staan met de bewoners die dat in haar ogen het meest verdienen. Ik wil een waardige finale en ik wil niet verliezen van de tweeling voegt ze eraan toe. Ivan luistert rustig naar Billy en ook hij vindt dat Utopia het verdient om een waardige winnaar te krijgen. Toch heeft hij het moeilijk met de manier waarop het spel nu gespeeld wordt. Het is meer distopia voor mij op dit moment benadrukt hij vervolgens. De twee praten nog even verder over de moeilijke situatie waar ze in zitten en spreken af elkaar vaker op te zoeken om te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *