De tweeling is erg blij na de verrassende eliminatieronde

De tweeling is erg blij na de verrassende eliminatieronde

Nadat de eliminatie is afgelopen en duidelijk is geworden dat Billy weg moet, trekken Demi en Fay zich even terug in hun hutje, waar ze elkaar gillend en springend in de armen vallen. Oh mijn god, wat is dit?! vraagt Fay zich hardop af, met een grote glimlach op haar gezicht. Cemal had tranen in zijn ogen zegt ze tegen Demi. Toen Mehmet aan de beurt was geweest begon ik te shaken gaat ze verder. De twee kunnen niet geloven wat er zojuist is gebeurd. Ik ben zo blij benadrukt Demi met een zucht. Stilletjes zitten de twee samen op bed. Het lijkt nog niet helemaal door te dringen wat er zojuist is gebeurd. Maar de dames kunnen blij zijn, want Fay hoeft nog niet naar huis vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *