Billy waarschuwt Cemal en Romy voor Mehmet

Billy waarschuwt Cemal en Romy voor Mehmet

Billy lijkt opmerkelijk kalm rondom het feit dat ze Utopia moet verlaten. Terwijl ze haar spullen aan het inpakken is, komen Cemal en Romy een kijkje nemen. Dan lijkt er toch iets bij Billy te knappen. Dat haar mede bewoner Mehmet op haar heeft gestemd, heeft duidelijk indruk op haar gemaakt. Hou hem in de gaten, hij is een slang zegt ze over hem tegen haar twee vrienden. Ze vertelt verder dat Mehmet zijn bedenkingen heeft over Cemal en Romy door het bezoek van gisteren. Houd het in je achterhoofd benadrukt ze streng. Romy zucht. Wij zijn de volgende keer de lul zegt ze tegen Cemal. De tranen komen weer omhoog en snikkend loopt ze weer weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:14

    Ik hoop dat het waar is dat Romy en chemal op de bank komen ,dat is pas eerlijk en dan hoop ik dat Romy de leugenaarster vertrekt wat kan die liegen zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *