Het Utopia avontuur van Billy zit erop, ze heeft de mini samenleving verlaten

Het Utopia avontuur van Billy zit erop, ze heeft de mini samenleving verlaten

Iedereen lijkt van slag door de uitkomst van de eliminatie. Dat Billy Utopia moet verlaten had niemand aan zien komen. Terwijl Mehmet koffie aan het zetten is, bespreken Bas en Ivan zijn onverwachtse move bij de eliminatie. Wat een joker lacht Bas. Ook Ivan kan niet geloven dat Mehmet zijn amulet aan Fay heeft gegeven in plaats van aan Billy. Mehmet kan er zelf ook wel om lachen en lijkt tevreden met zijn keuze.

Nog wat later gaat Bas het gesprek aan met Billy die dus Utopia moet verlaten. Bas heeft zijn amulet ook aan Fay gegeven met als motivatie dat hij trouw bleef aan zijn maatje Chipp. Als Billy haar spullen aan in het inpakken is, loopt hij naar haar toe. De twee kunnen goed met elkaar overweg en hebben een echte band opgebouwd in hun tijd in Utopia. Toch neemt Billy het hem niet kwalijk. Het is goed zo zegt ze nadrukkelijk. Vrolijk praat ze over hoe het buiten zal zijn en het lijkt erop dat ze er zin in heeft. Ik hou van je Baas, je bent een bijzondere vent sluit ze het gesprek af. De twee geven elkaar vervolgens een knuffel.

Als Billy uiteindelijk haar spullen heeft verzamelt en ingepakt, is het tijd om te vertrekken. Vanuit de loods loopt Billy hand in hand met Romy richting het hek, terwijl andere bewoners haar kist meenemen. De tranen rollen nog steeds over Romy haar wangen, ze vindt het overduidelijk vreselijk om haar gedag te moeten zeggen. Als de groep is aangekomen bij het hek neemt Billy het woord. Ik heb een fantastische tijd gehad begint ze. En voegt eraan toe dat ze heel trots is op dat ze zo lang in Utopia heeft gewoond. Ik ben een goede verliezer. Als je keuzes maakt moet je de consequenties dragen gaat ze verder. Vervolgens vertelt ze dat de hele groep haar dierbaar is en ze wenst iedereen heel veel succes. Een speciaal woordje is voor haar vriendin Romy. Maak er wat van zegt ze lief tegen haar. Na haar praatje krijgt Billy een groot applaus en is het tijd om afscheid te nemen. Ondanks dat Billy heel kalm is gebleven, lukt het haar niet om het helemaal droog te houden. Huilend neemt ze afscheid van haar maatjes. Romy is als laatste aan de beurt en de vriendinnen vallen elkaar huilend in de armen. Billy voorziet haar van advies en drukt haar op het hart om sterk te blijven. Nadat ze iedereen gedag gezegd heeft is het moment daar. De poort gaat open en Billy loopt voorgoed Utopia uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 62    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 12:23

    En er stonden rijen dik fans op haar te wachten. Maar niet heus. Zielige vertoning bij shownieuws. Nog ff natrappen.

  2. kaatje at 12:15

    Ze kwam met een kist met spullen en verlaat Utopia met een karrevracht aan kleding en schoen. Hoe is dat mogelijk??? Er was toch nooit geld. Nou, in Zwolle zitten ze niet op je te wachten. Wat heerlijk dat dat oversekste serpent weg is….

  3. Els at 15:32

    Welkom in de buitenwereld ga eerst maar lekker genieten en dan gaan doen waar je zin in hebt qua werk ik wens je alle goeds toe je was een kanjer in utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *