Cemal en de tweeling bespreken de onverwachte wending tijdens de eliminatie

Cemal en de tweeling bespreken de onverwachte wending tijdens de eliminatie

Vlak nadat Billy Utopia heeft verlaten komen Cemal en de tweeling elkaar tegen bij de computer. Cemal heeft erg lang getwijfeld over op wie hij moest stemmen vandaag maar hij heeft uiteindelijk zijn stem aan Billy gegeven. Toch kreeg Fay meer stemmen en mocht zij blijven. Jammer hè? zegt Fay tegen Cemal. Cemal antwoordt dat hij het zeker niet jammer vindt en het Fay gunt dat ze mag blijven. Ik ben eerlijk naar je geweest benadrukt hij verder. Het drietal kan nog niet helemaal geloven dat de eliminatie deze onverwachte wending heeft gekregen. Fay vertelt dat ze wel gehoopt had op een wonder maar dat ze er niet vanuit ging dat het echt zo zou zijn. Een groter wonder kon je niet krijgen reageert Cemal vervolgens. Verbijsterd zitten de drie nog even na te praten. Billy is naar huis en Fay woont in ieder geval de komende week nog in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Frits at 16:53

    Eindelijk is ze er uit ik vind dat zij het meest van allemaal de feiten verdraaid en iedereen een rad voor de ogen draaid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *