Romy vindt het erg dat er aan de eerlijkheid van haar en Cemal getwijfeld wordt

Romy vindt het erg dat er aan de eerlijkheid van haar en Cemal getwijfeld wordt

Nadat de bewoners afscheid hebben genomen van Billy, zoeken Linda en Romy een rustig plekje op. Linda heeft van het bezoek gisteren gehoord dat Cemal en Romy wel degelijk met elkaar over de stemmingen praten in de caravan. Hier is Romy weer via Billy achter gekomen. Romy wil dit voorval meteen de wereld uit helpen en legt aan Linda uit dat zij en Cemal geen kwade bedoelingen hebben. Weet dat Cemal en ik geen spelletje spelen legt ze uit. En ze vertelt dat ze wel met haar vriend over Utopia praat maar als het over de stemmingen gaat krijgen ze al snel ruzie. Linda legt uit wat ze heeft gehoord. Jullie maken wel duidelijk aan de ander op wie je stemt licht ze verder toe. Romy schudt haar hoofd en zegt dat zij en Cemal alleen van elkaar weten met wie ze de finale willen halen. Linda vertelt daarna dat het niet uitmaakt of Cemal en Romy de stemmingen bespreken maar ze houdt er niet van dat het stel anders doet voorkomen. Dit kan Romy begrijpen. Ze  legt uit dat ze bedoelde dat zij en Cemal het wel over de stemmingen hebben maar niet over op wie ze gaan stemmen. We zullen elkaar niet beïnvloeden belooft ze. En laat ook nog weten dat ze het heel erg vindt dat er aan de eerlijkheid van haar en Cemal getwijfeld wordt. Linda laat weten dat ze zich niet laat beïnvloeden door de buitenwereld. Haar keuze baseert ze op haar ervaringen hier in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 07:18

    Hoe dom kan je zijn dat je e zelf eerlijk vindt,ze liegt met alle winden mee en Chemal heeft geen moer te vertellen .Is ook heel erg dom dat hi dat niet in de gaten heeft of hij speelt een spelletje met de roddelaarster.Dat zullen we zien of dit stand houd buiten Utopia ,volgens de familie en vrienden niet

  2. Corry Weijermans at 19:59

    En hoor die het het heeft over roddelen en stiekem afspraken maken, maar zoals ze zeggen als je een vinger wijst naar een ander Linda wijzen er drie naar jezelf. Met al de stiekeme gesprekken met Ivan en afspraakjes. Dat gebeurde vanavond weer en Ivan heb ik al meerdere malen erop betrapt dat hij bewust liegt ook tegen Linda. Hij speelt een heel vies spel die hele Ivan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *