Timothy voelt zich veilig ondanks de 20 stemmen die hij heeft gekregen

Timothy voelt zich veilig ondanks de 20 stemmen die hij heeft gekregen

Na de nominaties lopen Timothy en Erik naar buiten. Erik wijst hem op het vele aantal stemmen dat hij heeft gekregen. Ik ben er trots op reageert Timothy koel. Zijn verloofde Franny vangt hem op. Ze hadden het al vast staan, dat moet je weten vertelt Timothy aan haar. Er werd volgens hem al langer gespeculeerd over het aantal stemmen dat hij van de bewoners zou gaan krijgen. De meeste mensen denken dat ik jou domineer gaat Timothy verder. Franny twijfelt of ze daar op moet reageren. Voor haar voelt het echt niet zo en denkt dat men haar als excuus gebruikt. Wat later schuift Jessie aan bij Franny en Timothy. Ik voel me veilig man zegt Timothy tegen Jessie. Jessie vraagt zich af waar het veilige gevoel vandaan komt. Je zal wel een keer naar huis moeten man zegt Franny tegen Timothy. Zal Timothy zijn tijd in Utopia 2 er bijna op zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 18:57

    Doei Tim je medebewoners en publiek zijn je zat. Dus vertrek maar als je de eer houdt op je zelf ga je uit je eigen de poort uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *