Gerrit waarschuwt Franny voor Timothy, ze zet nu alleen maar bullsh*t neer

Gerrit waarschuwt Franny voor Timothy, ze zet nu alleen maar bullsh*t neer

De nominaties en de daarbij horende speeches hebben veel teweeggebracht. Franny, Merel, Gerrit en Jessie zijn met elkaar in gesprek en kunnen het niet laten om Franny aan te spreken over Timothy. Gerrit laat haar weten dat Utopia 2 een platform is waar ze veel kan bereiken. Wat je nu neerzet, is pure bullsh*t, omdat je met die jongen omgaat laat hij verder aan Franny weten. En hij raadt haar dan ook aan om meer zichzelf te zijn, maar volgens Franny is zij al zichzelf. Dat denk je. Maar hij heeft daar een hele grote hand in en dat moet je echt niet vergeten gaat Gerrit verder. Wat dan? Ik zie het zelf niet antwoordt Franny. Nee, dat is juist het hele probleem voegt Jessie eraan toe. Gerrit noemt het zelfs manipulatie. Hij weet jouw gevoelige snaar steeds te raken eindigt Gerrit het gesprek. Vind jij Gerrit zijn waarschuwing terecht?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *