Gerrit zet de spullen van genomineerde Timothy alvast bij de poort

Gerrit zet de spullen van genomineerde Timothy alvast bij de poort

Timothy heeft zojuist 20 stemmen van zijn mede bewoners gekregen. Gerrit heeft al eerder laten weten dat het zijn doel is om Timothy Utopia 2 uit te zetten en blijkbaar kan dit niet snel genoeg voor hem. Gerrit besluit daarom alvast om Timothy zijn spullen te verzamelen en bij de poort neer te zetten. Gerrit loopt met een krat vol met spullen richting te poort en loopt daarna terug naar de Mongoolse tent om zelfs zijn kist in te pakken.

Timothy zat in de telefooncel toen Gerrit zijn spullen bij de poort aan het zetten was. Toen hij eenmaal doorhad dat Gerrit ergens mee bezig was, besloot hij dan ook een kijkje te nemen bij de poort. Tot zijn verbazing had Gerrit al zijn spullen al ingepakt. Timothy besluit zijn spullen weer mee te nemen en bij Franny in het huisje neer te zetten. Gerrit en Timothy komen elkaar onderweg tegen en kunnen het niet laten om wat naar elkaar te roepen. Ik ga nog niet naar huis toe roept Timothy over het terrein. Gerrit denkt hier anders over. Timothy blijkt deze actie niet te pikken. Gerrit is sinds eergisteravond eigenaar geworden van de Mongoolse tent maar van deze beslissing lijkt Timothy  spijt te hebben. Aankomend weekend laat ik de Mongoolse tent van het terrein afhalen roept hij. Gerrit roept terug dat Timothy een mondelinge overeenkomst heeft gesloten, dus dat dit helemaal niet mogelijk is. Maar jij hebt natuurlijk geen Rechten gestudeerd, dus jij kan dat helemaal niet weten eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 07:37

    Belachelijke actie van Gerrit zeg, ik hoop dat ze dat met zijn spullen als hij binnenkort Utopia verlaat ook gaan doen. Als het gaat regenen staan al die spullen in de regen, voorlopig gaat Tim nog niet weg zal op zijn vroegst pas maandag zijn. Dus laat hem gewoon. Ik hoop inderdaad dat Tim daad bij zijn woord voegt en de tent weg zal laten halen. Zou een stunt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *