Timothy en Franny praten over de nominaties en de genomineerden

Timothy en Franny praten over de nominaties en de genomineerden

Timothy heeft vandaag veel stemmen ontvangen van zijn mede bewoners. Ik heb er wel vrede mee zegt Timothy tegen Franny. Ik wist wel dat ik op de bankt terecht ging komen benadrukt hij. En vertelt dat hij blij is dat Christel en Shelley ook genomineerd zijn. Franny vindt het onterecht dat Shelley in de gevarenzone zit maar Timothy is het niet met haar eens. Ze doet ook geen k*t gaat hij verder. Maar dat terzijde. Hij legt daarna uit dat de bewoners die op hem gestemd hebben, zelf vrij weinig voor Utopia 2 doen. Daarom hadden ze volgens Timothy genoeg tijd om samen te spannen. Ik had daar gewoon geen tijd voor dit keer verzekert hij. Ik was hard genoeg aan het werk. Wie zal er uiteindelijk het beloofde land moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 19:01

    Hij heeft wel een zeer eigen dunk van ze zelf doei jongen , loop zelf de poort uit is beter voor je als de nieuwe bewoner het zal doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *