Shelley vraagt Jessie advies omdat ze genomineerd is

Shelley vraagt Jessie advies omdat ze genomineerd is

Shelley is samen met Timothy en Christel genomineerd. Shelley vraagt daarom aan Jessie hoe ze hier het beste mee om kan gaan. Ik bleef gewoon mijn ding doen legt Jessie op zijn beurt uit. Niets aantrekken van de situatie. Dus in jouw geval zou dat betekenen gewoon helemaal niks blijven doen benadrukt hij. Shelley lijkt zich niet in de opmerking van Jessie te kunnen vinden. Ja, dag zegt ze geïrriteerd. Wat is eigenlijk jouw toegevoegde waarde? vraagt Jessie aan Shelley. Behalve dat je een driehoeksverhouding in stand houdt tussen Gerrit, Mylène en jij. Shelley antwoordt dat ze hier wel is om haar idealen na te streven maar Jessie lijkt niet meer te luisteren. Shelley gaat daarom maar weer verder waar ze mee bezig was. Denk jij dat Shelley Utopia 2 zal moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 19:05

    Nee de dames hoeven zich niet bezorgd te maken , de nieuwe bewoner stuurt Tim gewoon de uit , afgelopen keer hard hij al de uit gemoeten . Maar Jens gaf hem nog een kleine kans die heeft hij nu niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *