Timothy en Gerrit hebben een aanvaring

Timothy en Gerrit hebben een aanvaring

Timothy en Gerrit zijn samen aan het straten. Gerrit lijkt een opmerking te hebben gemaakt dat dit de laatste keer is dat hij met Timothy gaat werken. Ik had niks anders verwacht zegt Timothy. Binnenkort ga ik lekker werken met Franny gaat Gerrit verder. Het is ook echt een lekkerding reageert Timothy geïrriteerd. Ik snap ook dat je jaloers bent op onze relatie. Jaloezie is ook jouw ding gaat hij verder.

Timothy gaat daarna Franny helpen met de was. Gerrit denkt dat jij vreemdgaat als ik weg ben zegt hij tegen haar. Dat zeg ik niet zegt Gerrit als hij er even later bij komt staan. Toch houdt Timothy vol dat hij dit wel heeft verteld. Loop lekker door met je beredeneringen, jij f*cking player vervolgt hij boos. Jij geeft je mening over onze relatie, terwijl je niets weet van relaties. Opdonderen man. Gerrit richt zich vervolgens tot Franny en zegt dat Timothy alles loopt te verdraaien. Timothy laat weten dat Gerrit niet wordt gezien op het terrein en dat hij daarom ook geen publieksstem heeft gehad. Jij bent een natte scheet, een tampon briest hij. Volgens Gerrit loopt Timothy hem alleen maar zwart te maken. Kijk eens naar je relatie roept Gerrit en hij loopt boos weg. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *