Franny bespreekt een mogelijk vertrek van Timothy

Franny bespreekt een mogelijk vertrek van Timothy

Timothy en Franny zitten op een bankje wanneer Franny over de stemmingen begint. Denk je echt dat Christel weggaat? vraagt ze. Timothy zucht. Ik denk dat we allemaal evenveel kans maken voegt hij eraan toe. En legt verder uit dat hij zijn laatste dagen lekker met zijn vriendin wil doorbrengen en gaat werken. Meer kan ik niet doen benadrukt hij. Franny knikt. Het komt allemaal wel goed verzekert ze. Stel je voor dat je weggaat zegt Franny wat later. Dan verlies ik iedereen om me heen. Timothy knikt maar legt uit dat er wel weer nieuwe mensen naar haar zullen toetrekken. Dat is toch anders dan jij en Lotus antwoordt ze. Timothy lacht en denkt dat ze in ieder geval aandacht van de mannen zal gaan krijgen. Ze gaan sowieso allemaal een move proberen te maken. En hij voegt eraan toe dat hij zich echter geen zorgen maakt en Franny vertrouwt. Ik zal altijd op je wachten eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *