Utopia bewoner Timothy deelt bizarre details over de relatiebreuk met Franny

Utopia bewoner Timothy deelt bizarre details over de relatiebreuk met Franny

Timothy is een veelbesproken persoon van Utopia 2. Hij heeft een interview gegeven en we omschrijven dat voor jullie in dit nieuwsbericht. Timothy laat weten dat er een leuke groepsapp is met een aantal bewoners. Joaquin is nog steeds mijn maatje waar ik contact mee heb. Vervolgens begint Timothy over de relatie die hij had met Franny en haar familie. Hij vertelt dat er geen goed contact was met de familie en hij het daarom de relatie verbroken heeft. Ik had daar geen behoefte aan en zij ook niet meer met mij. Het is wel lastig om voor jezelf op te komen als je in Utopia zit. Dan zie je sommige reacties waar ik dan niet tevreden over ben. Dat heeft ook een beetje gemaakt dat ik ervan af wilde zien, doelend op het huwelijk. Toen ik Utopia verliet was het eigenlijk gewoon klaar. Er werd veel over mij gesproken en van de ene kant vond ik het wel mooi dat ze het zoveel over mij hebben. De regie zei ook al dat ik mijzelf op de kaart had gezegd gaat Timothy verder. Ik zal wel herinnert worden aan Utopia.

Ik denk dat de meeste mensen zeggen dat ikk haar slecht heb behandeld vervolgt Timothy zijn verhaal. Binnen Utopia heb ik mooie dingen voor haar gedaan. Ik ben eigenlijk altijd voor haar opgekomen. En dat werd op een of andere manier niet gezien. Dat deed mij wel pijn voegt hij eraan toe. Je leeft daar wel in een bubbel en vergeet soms dat het een neppe wereld is. De verloving had ook wel weg mogen blijven. Ik heb mooie momenten kunnen laten zien van een romantische Timothy. Maar een verloving had daar niet bij gehoeven. De familie van Franny wilde niets meer van mij weten. Terwijl ze me eerst helemaal goed vonden. Toen ik haar gevraagd had is de bom een beetje gebarsten. Vooral haar vader. Ik weet natuurlijk niet wat ze op tv zagen maar ik denk wel dat het met de verloving te maken heeft. Timothy zegt daarna dat zijn Utopia tijd wel goed is geweest. Vooral de begint tijd, hoe de drie musketiers zijn ontstaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 267    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Lisa at 14:33

  Thom bedankt dat hje toch nog wat informatie blijft geven.Je leeft toch jaren mee met het programma.
  Wat Tim betreft:jongen droom maar lekker verder.Je wilde Franny volledig bezitten.Was het haar belang of was het volledig jouw eigen belang?

 2. Ivonne van Dongen at 16:30

  Ik was heel eerlijk gezegd heel die Timothy al Vergeten, dus hoezo op de kaart gezet?

  Van deze gelegenheid wil ik graag gebruik maken om Thom hèèl erg bedanken voor alles wat hij voor dit forum gedaan heeft en nog steeds doet.
  Dit maakt het afscheidt van Utopia toch wat draaglijker.

 3. Bep at 14:25

  Ik vind het gewoon een word schandalig. Hoe hij was in utopia .
  Een mooi programma totaal kapot gemaakt .
  Daar heeft hij aan meegedragen .
  Sortiment hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *