Hoe gaat het nu met Katie?

Hoe gaat het nu met Katie?

Katie het biggetje heeft al enige tijd terug Utopia verlaten toen duidelijk werd dat het programma zou stoppen. Sinds 9 december verblijft ze op haar nieuwe adres en het lijkt allemaal goed te gaan met haar. Ze heeft het erg naar haar zin in het nieuwe huis. Katie verblijft op een locatie waar dagbesteding aangeboden wordt aan mensen met een verstandelijke beperking, autisme spectrumstoornis of een geestelijke beperking. Bekijk hieronder wat beelden van het beestje terug. Morgen krijgt het diertje bezoek. Uiteraard komen we daar op terug!

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Katie besloot ondanks de harde wind toch even lekker de tuin in te gaan. #utopianl #katie #varkens

Een bericht gedeeld door Babe & Katie (@babeenkatie) op

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *