Gerrit heeft het plan om twee muzieknummers op te nemen

Gerrit heeft het plan om twee muzieknummers op te nemen

Gerrit heeft nu hij weer in de buitenwereld woont genoeg toekomstplannen. En deze deelt hij maar al te graag. Vandaag duikt hij namelijk met een producer de studio in. Om een nieuw track te maken verkondigt hij via Instagram. Klein spoiler alert, dit worden er waarschijnlijk twee in januari vervolgt Gerrit in zijn filmpje. Yes voegt hij er enthousiast aan toe. Het lijkt er dus op dat Gerrit verder wil zonder Toffe Tony of te wel Jessie. Maar Gerrit heeft nog meer te melden, hij heeft ook nog een fotoshoot. Wordt ongetwijfeld vervolgd. Hoe gaat het eindresultaat zijn?

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *