Brenda start een croudfunding actie om haar droom te realiseren

Brenda start een croudfunding actie om haar droom te realiseren

Brenda verliet Utopia 2 omdat haar opa overleden was toen ze in de mini samenleving verbleef. Ze koos voor haar familie. Inmiddels is ze hard aan het werken aan haar toekomstdroom. In Utopia was ze ook al bezig met knippen en dat wil ze verder oppakken. Maar wel op een bijzondere manier. Ze wil heel het land door rijden met een knipbus. En daar is geld voor nodig dus heeft ze een crowdfunding actie in het leven geroepen. Ze heeft redelijk wat geld nodig om haar droom te bekostigen. Gaat het haar lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Margaretha at 19:02

    Dit gaat Brenda ws niet lukken en dat lijkt mij nogal logisch , want het zou vd gekke zijn om anderen hiervoor te laten opdraaien . Misschien dat haar familie , vrienden en klanten flink wat geld kunnen storten of Brenda geld kunnen gaan lenen ? Zodat Brenda haar knipbusje kan aanschaffen ? En tot die tijd kan Brenda beter zelf hard gaan werken om haar droom te verwezenlijken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *