Jens, Mylène en Adriaan gaan op bezoek bij Katie

Jens, Mylène en Adriaan gaan op bezoek bij Katie

We schreven er gisteren al over, Katie woont sinds Utopia gestopt is op een andere locatie. Ze heeft het daar erg naar haar zin. Vandaag zijn een aantal bewoners naar diertje toe gegaan namelijk Jens, Mylene en Adriaan. Adriaan had een echte klik met het diertje cn is dan ook erg blij om Katie weer terug te zien. Als Adriaan naar Katie toe sluipt en haar uiteindelijk roept lijkt het beestje hem ook te herkennen. De twee zijn weer herenigt. Adriaan geeft zijn grote vriendin een appeltje en merkt daarna op dat ze goed op haar nieuwe plek heeft. En is volgens zijn instagram maar wat blij dat hij Katie weer even gezien heeft. Bekijk hieronder de beelden:

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hou van jou Katy ????

Een bericht gedeeld door Adriaan Utopia (@adriaan.utopia2) op

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margaretha at 19:04

    Wat ontzettend mooi en lief om te zien hoe Katie op Adriaan / Mylène en Jens reageert . En dan Katie ook met name op Adriaan . Echt ontroerend om dat te zien .
    Verder ziet Katie er fantastisch uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *